WinPhone.bg Форум
https://winphone.mobility.bg/forum/

Началният екран на Windows Phone 7 ОС
https://winphone.mobility.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12
Страница 1 от 1

Автор:  Bloody [ 08 Фев 2011, 23:51 ]
Заглавие:  Началният екран на Windows Phone 7 ОС

Изображение

Началният екран на смартфоните с операционна система Windows Phone 7 показва стандартния набор от приложения за бърз достъп, без на него да са разположени всички предварително инсталирани апликации, идващи с телефона. Скролирането в началния екран става само вертикално, а ако прелистите надясно ще видите пълния списък с всички налични приложения на вашия телефон към момента. За да махнете някоя програма от своя начален екран, ако например не я ползвате толкова често е достатъчно да задържите с пръст върху някоя икона за момент, след което тя ще бъде леко повдигната нагоре и в десния ъгъл ще се появи иконка за нейното изтриване. Ако вместо да изтриете съответното приложение от началния екран (това няма да деинсталира програмата от телефона!) е достатъчно да преместите иконата след като сте влезли в този режим, вместо да я махнете.

http://winphone.bg/wp-content/uploads/2 ... ptions.jpg

Разбира се от началния екран на телефона не само можете да премахвате приложения и икони за бърз достъп, например за позвъняване на определен контакт, с който трябва постоянно да сте във връзка, но също така и да добавяте. За да добавите ново приложение от инсталираните на телефона е необходимо да отидете в менюто с пълния списък с приложения и да задържите пръста си за момент върху някоя от иконите там. Това ще покаже менюто с възможности, които имате за съответното приложение, като за да добавите в началния екран дадената програма е нужно да изберете "pin to start". Другите опции на снимката по-горе се появяват само за допълнителни приложения, тъй като стандартните апликации на телефона нямат опция за деинсталация или оставянето на оценка/коментар за тях.

Автор:  Xandra [ 16 Окт 2014, 10:24 ]
Заглавие:  Re: Началният екран на Windows Phone 7 ОС

Това го правя от 4 или 5-я ден от както имам в ръцете си WP7 устройство :D

Хубаво, е че си се нагърбил със задачата да го обясниш стъпка по стъпка как става процедурата! Поздравления!

Преди си мислех, че 25 ГБ облак, който ни предоставя SkyDrive, са супер много... сега като погледна всичките ми офис файлове, снимки (а сега с Манго-то и видео) са там, представите ми искат още поне толкова пространство :D :D :D

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/