WinPhone.bg Форум
http://winphone.mobility.bg/forum/

Възстановяване на телефона до начално състояние
http://winphone.mobility.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=10
Страница 1 от 1

Автор:  Bloody [ 08 Фев 2011, 23:49 ]
Заглавие:  Възстановяване на телефона до начално състояние

Изображение

Възстановяването на смартфоните с Windows Phone 7 до начално състояние или така нареченото reset-ване на телефона, изтривайки всичката лична информация, съдържание и настройки от него е сравнително лесна операция. За целта трябва да отидете в списъка с приложения на телефона, да стартирате Settings и да изберете About. Имайте предвид обаче, че възстановяването на данни върху телефона след неговото ресетване не е възможно, така че ако трябва да извършите процедурата не забравяйте предварително да синхронизирате важните си данни с компютъра!

Изображение

Щракайки върху бутона "reset your phone" ще ви посрещне предупредително съобщение, което ще изиска да потвърдите, че сте сигурни, че искате да извършите процедурата по възстановяване до първоначалното състояние на телефона. Потвърждавайки с натискането на бутона "yes" ще стартира процедурата по възстановяване, която ще отнеме известно време, след което телефонът ще бъде в режим на първоначална инициализация, в който трябва да зададете базовите настройки, преди отново да получите достъп до стандартния интерфейс с вече изтрита всякаква лична информация. Ресетването на телефона е добра идея, ако например решите да продадете устройството на друг човек и искате да сте сигурни, че на него няма да остане никаква лична информация, като например телефони на контакти, важни снимки и видео и т.н.

Автор:  chal.nikkal [ 17 Яну 2015, 21:48 ]
Заглавие:  Re: Възстановяване на телефона до начално състояние

За целта трябва да отидете в списъка с приложения на телефона, да стартирате Settings и да изберете About. Имайте предвид обаче, че възстановяването на данни върху телефона след неговото ресетване не е възможно, така че ако трябва да извършите процедурата не забравяйте предварително да синхронизирате важните си данни с компютъра!???

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/