Потребителите на мобилни услуги в САЩ имат възможността да взимат много евтино смартфони, когато подпишат 2-годишен договор на определена тарифа. За разлика от BG, където цената за придобиване на телефона в никакъв случай не е промоционална (каквато уж се претендира, че е), в USA можете да вземете например Lumia 920 срещу 99 $US, след подписване на договор. Същото в близко бъдеще може да бъде и потенциална оферта за новата Lumia 1020 (в момента офертата на AT&T е 300 $US), но за потребителите, които просто искат да си купят апарата без подписване на договор, дори цената в USA може да ви се стори невероятно висока.

Към момента цената за предварителна заявка на Lumia 1020 без подписване на договор е 735 $US. Това е офертата на Negri Electronics, които са обявили смартфона в предварителна заявка, за най-нетърпеливите. Все още няма обявена официална дата, на която ще започнат и доставките, но най-вероятно няма да е дълго след деня на официален анонс.

Не си мислете, че само в САЩ Lumia 1020 е скъпа, когато потребителя не желае да подписва договор. В Европа, където смартфона ще се появи в края на третото тримесечие актуалните оферти за предварителна заявка са на ниво около 800 евро.

Тагове:
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *