Windows Phone 7 смартфона LG Optimus 7 е ексклузивно достъпен само през мобилния оператор МобилТел към настоящия момент, макар че вероятно устройството може да се намери и на други места с не много официален произход… но покупката от такова място не е много препоръчителна. Това, което предлагат като варианти за момента от M-Tel е да купите телефона на лизинг или да заплатите наведнъж цената на устройството при подписване на двугодишен договор в мобилния оператор, като възможността за покупка на изплащане е опция само за настоящи клиенти от поне 1 година.

Вариант 1: Покупка на лизинг за 2 години, при сключване на двугодишен нов договор с мобилния оператор, като за целта трябва да сте били абонат на М-Тел поне от 1 година. При това положение месечната такса за лизинга на апарата ще бъде 29.90 лева (717.60 лева общо за апарата), като за да се възползвате от тази промоционална оферта (валидна до 4-ти януари 2011 година) ще трябва да сключите и 2-годишен договор от 4 различни възможни плана – M-Tel Surf 512 MB, M-Tel Surf 1 GB, M-Tel Surf & Talk M или M-Tel Surf & Talk L. Най-евтиния възможен план е 15.90 лева месечно, като за период от 2 години това означава 381.60 лева разходи като минимум само за абонаментната такса към телефона.

Вариант 2: Покупка с плащане на пълната цена на телефона и сключване на нов двугодишен договор към мобилния оператор, при което ще трябва да платите в брой 699 лева за самия апарат. Предимството в този случай е, че не е необходимо да сте абонат от поне 1 година на мобилния оператор, тоест M-Tel евентуално може да ви привлече като нов клиент, който до момента е ползвал услугите на друг мобилен оператор, разбира се и при условие че много искате именно този модел Windows Phone 7 смартфон. За съжаление от мобилния оператор не дават много подробности за този вариант, така че ще трябва да попитате за допълнителна информация…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *