Към момента мобилният телефон Samsung Omnia 7 с Windows Phone 7 се предлага официално от оператора Vivacom, ексклузивно разбира се, като имате няколко различни възможности, за да се сдобиете с устройството. При всички случаи обаче ще трябва да се подготвите за сключване на нов едногодишен или двугодишен договор с мобилния оператор, независимо как изберете да заплатите за самото устройство. За клиенти на Виваком от поне 6 месеца има възможност за доста изгоден лизинг за две години, при подписване на нов договор само с няколко конкретни плана, съществува и вариант за вземане на телефон с 1 или 2 годишен лизинг с не толкова ниска месечна вноска, но с вариант не само за подписване на нов договор, но и при продължаване на вече съществуващ. И последната опция е при подписване на договор за една или две години със съответен план и заплащане на пълната цена на устройството, като в зависимост от вида на абонамента и срока стойността на телефона варира в определени граници…

Вариант 1: Подписване на нов 2-годишен договор, само за абонати на Vivacom от поне 6 месеца, за една от следните тарифи – Net&Call Super Max, Net&Call Max, UniCall XL или UniCall L при месечна такса от 29.90 лв. (общо 717.60 лв. за апарата). Минималния месечен тарифен план, при който можете да се възползвате от това предложение е с цена от 29.80/30 лева месечно, като за първите 6 месеца таксата е наполовина. По този начин за срока на договора вие ще трябва да платите поне още минимум около 630 лева за месечни такси и то при положение, че се възползвате от офертата за първите 6 месеца на половин цена, която е валидна само при сключване на договор до края на тази година (иначе отивате на 720 лева като минимум, или още толкова, колкото ви струва самото устройство).

Вариант 2: При сключване на нов 1-годишен договор или подновяване на вече съществуващ, само за клиенти от поне 6 месеца, с месечна такса от 73.90 лв. (общо 886.80 лева за устройството), но с възможност за избор на план, включително и по-евтин такъв. При сключване на нов 2-годишен договор или подновяване на вече съществуващ, само за клиенти от поне 6 месеца, с месечна такса от 37.90 лв. (общо 909.60 лева за устройството), но с възможност за избор на план, включително и по-евтин такъв.

Вариант 3: При сключване на едногодишен договор и заплащане между 729.90 лева и 799.90 лева за самия апарат, в зависимост от избрания месечен план. При сключване на двугодишен договор и заплащане на между 669.90 лева и 789.90 лева за самия апарат, в зависимост от избрания месечен план. При този вариант не е необходимо да сте били вече съществуващ абонат на Виваком за някакъв срок, а директно можете да станете нов клиент, като имате избор между доста планове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *